Digitaalisia työkaluja vuokraamiseen

Viime vuosina markkinoille on tullut useita toimijoita, jotka tarjoavat digitaalisia työkaluja vuokratuottojen ja –kulujen hallintaan. Markkina elää voimakkaasti. Järjestönä olemme halunneet tarjota useammille yhteistyökumppaneille mahdollisuuden kokeilla siipiään ja markkinoida alustaansa vuokranantajille.  

Flatco on täysin uudenlainen, kevyt ja ketterä palvelu onnistuneeseen kiinteistöjen, vuokrahuoneistojen ja muiden kohteiden hallintaan. Flatcolla hallinnoit vuokrasopimukset, vikailmoitukset ja niiden tilanneseurannan sekä kommunikoinnin vuokralaisen kanssa. Flatcolla teet lisäksi kaiken muun kiinteistön omistamiseen, hallintaan ja huoltamiseen liittyvän dokumentoinnin. Flatcon uusimpien ominaisuuksien avulla voit hoitaa kohteiden vuokralaskutuksen, vuokravalvonnan sekä sähköisen asukasvalinnan.  

Flatfolder on Suomen ensimmäinen pilvipohjainen asuntosijoittajan toiminnanohjausjärjestelmä, joka on saatavilla web- ja mobiilisovellusversioina. Ilmaisella versiolla saat työkalut mm. veroilmoituslukuihin, asunto- ja vuokralaishallintoon, sähköisiin allekirjoituksiin, vuokrailmoituksiin, sekä analytiikkaan. Maksullinen versio (1,99 €/kk) tarjoaa lisäksi myös automaattisen vuokraseurannan. Palvelu on suunnattu luonnollisille henkilöille, mutta skaalautuu helposti myös yhteisöille.  

Rentfol.io on aina taskussa kulkeva maksuton mobiilisovellus yksityisille vuokranantajille! Rentfolio on päivitetty versio suositusta Vuokrakulut – sovelluksesta, jolla voit fiksusti kuvata kuitit yhteen paikkaan veroilmoitusta varten ja hallinnoida vuokrakohteitasi remontista vuokraustoimintaan. Rentfolio – sovelluksen voi ladata maksuttomasti App Store:sta ja Google Play:stä. 

Vuokratili-ohjelmisto on kotimaisen Itech-Bros Oy:n kehittämä ja omistama palvelu vuokranantajille. Sovellus skaalautuu sekä pienille että suurille toimijoille. Nimenomaan vuokranantajille räätälöitynä palveluna se tarjoaa helppokäyttöisen ERP- alustan vuokrasaatavien valvontaan, kirjanpitoon ja analysointiin.