Digitaalisia työkaluja vuokraamiseen

Viime vuosina markkinoille on tullut useita toimijoita, jotka tarjoavat digitaalisia työkaluja vuokratuottojen ja –kulujen hallintaan. Markkina elää voimakkaasti. Järjestönä olemme halunneet tarjota useammille yhteistyökumppaneille mahdollisuuden kokeilla siipiään ja markkinoida alustaansa vuokranantajille.  

Flatco on täysin uudenlainen, kevyt ja ketterä palvelu onnistuneeseen kiinteistöjen, vuokrahuoneistojen ja muiden kohteiden hallintaan. Flatcolla hallinnoit vuokrasopimukset, vikailmoitukset ja niiden tilanneseurannan sekä kommunikoinnin vuokralaisen kanssa. Flatcolla teet lisäksi kaiken muun kiinteistön omistamiseen, hallintaan ja huoltamiseen liittyvän dokumentoinnin. Flatcon uusimpien ominaisuuksien avulla voit hoitaa kohteiden vuokralaskutuksen, vuokravalvonnan sekä sähköisen asukasvalinnan.  

Flatfolder on Suomen ensimmäinen pilvipohjainen asuntosijoittajan toiminnanohjausjärjestelmä, joka on saatavilla web- ja mobiilisovellusversioina. Ilmaisella versiolla saat työkalut mm. veroilmoituslukuihin, asunto- ja vuokralaishallintoon, sähköisiin allekirjoituksiin, vuokrailmoituksiin, sekä analytiikkaan. Maksullinen versio (1,99 €/kk) tarjoaa lisäksi myös automaattisen vuokraseurannan. Palvelu on suunnattu luonnollisille henkilöille, mutta skaalautuu helposti myös yhteisöille.  

Vuokrakulut.com on sovellus vuokratulojen ja – kulujen seurantaan.! Sovelluksella voit kuvata ja tallentaa kuitit yhteen paikkaan myös veroilmoitusta varten. Näet vuokratuoton nykytilanteen läpi vuoden ja tiedät, paljonko voit investoida kohteeseen arvon ylläpitämiseksi. Vuokrakulut – sovellus löytyy ilmaiseksi App Store:sta ja Google Play:stä.  

Vuokratili-ohjelmisto on kotimaisen Itech-Bros Oy:n kehittämä ja omistama palvelu vuokranantajille. Sovellus skaalautuu sekä pienille että suurille toimijoille. Nimenomaan vuokranantajille räätälöitynä palveluna se tarjoaa helppokäyttöisen ERP- alustan vuokrasaatavien valvontaan, kirjanpitoon ja analysointiin.