Kodit.io – Myyntitoimeksianto -50%

Kodit.io on Suomessa vuonna 2017 perustettu teknologiayhtiö, jonka tehtävänä on tehostaa asuntomarkkinoiden toimintaa.

Mikäli olet myymässä asuntoa, saat kauttamme nopean ostotarjouksen tai voit valita kiinteistönvälittäjämme myynnin kumppaniksesi. Teemme mielellämme tarjouksen myös suuremmasta, useamman asunnon kokonaisuudesta.

Miten palvelu asunnon myyjälle toimii?

  1. Pyydä tarjous – Täytä lyhyt lomake ja sovi käynti asunnolla. Keräämme asunnosta yksityiskohtaiset tiedot. Tietojen perusteella saat yhdellä tarjouspyynnöllä sekä ostotarjouksen, että tarjouksen kiinteistönvälittäjältämme.
  2. Vertaile vaihtoehtoja – Valitse meidän ostotarjous tai välittäjämme myymään asuntosi. Tavoitteemme on aina löytää juuri sinun tilanteeseesi sopivin vaihtoehto.
  3. Tee kaupat – Asiantunteva tiimimme varmistaa, että asuntokaupat toteutetaan tarkasti, sinun ehdoillasi ja vankalla ammattitaidolla.

Jäsenetusi

Suomen Vuokranantajien jäsenille tarjoamme kiinteän, 1,75% välityspalkkion myyntitoimeksiannosta. Tarjouksen voit hyödyntää myydessäsi joko sijoituskohteitasi tai omaa asuntoasi. Kiinteän hinnan välityspalkkiolle saat, kun kerrot myyntitoimeksiannon sopimisen yhteydessä Suomen Vuokranantajien jäsenetukoodin.

Tarjouksen pyytäminen on ilmaista, eikä sido sinua myyntitoimeksiannon solmimiseen.