Dwellet asuntovuokraus

Dwellet asuntovuokraus -20% Suomen Vuokranantajat jäsenille

Dwellet valjastaa vuokravälittäjän supervoimat kaikkien vuokranantajien käyttöön! Dwelletin palvelun avulla vuokranantajat tehostavat kohteidensa markkinointia ja näyttöjen järjestämistä, sekä nopeuttavat vuokrausprosessin läpivientiä. Raskaasta ja aikaa vievästä prosessista on luotu vaivaton, nopea ja edullinen palvelu, jotta yhä useampi suomalainen voi innostua asuntosijoittamisesta.

Palvelu toimii yksinkertaisesti:

1. Jätä asuntosi vuokrattavaksi
Luo kohdeilmoitus yksinkertaisesti lisäämällä kohteen perustiedot sekä asunnon esittelykuvat. Kohteesi ilmestyy näkyviin jokaiseen markkinapaikkaan vielä samana päivänä ilmoituksen laatimisesta.

2. Vastaanota asunnonhakijoita
Saat sähköpostiisi ilmoituksen uusista vuokralaiskandidaateista, jotka ovat hakeneet asuntoasi. Valitse soveltuvimmat kutsuttavaksi näyttöön sinulle sopivana ajankohtana, ja tapaa heidät kasvotusten.

3. Allekirjoita vuokrasopimus
Vuokralaisvalinnan tehtyäsi, lataa valmiiksi esitäytetty AHVL:n mukainen vuokrasopimus omalta käyttäjätililtäsi, jonka voit allekirjoittaa joko käsin, tai vaihtoehtoisesti täysin sähköisesti.

Jäsenetusi

Dwellet tarjoaa jäsenedun kaikille Suomen Vuokranantajien jäsenille. Palvelumaksu on normaalisti 39% ensimmäisen kuukauden vuokrasta, josta vuokranantajat saavat nyt jäsenetuna -20% hyvityksen. Palvelumaksu tulee maksettavaksi ainoastaan, mikäli vuokranantaja löytää valitsemansa vuokralaisen Dwelletin kautta. Edun saat lisäämällä jäsenetukoodin kohdeilmoituksen yhteydessä.

Aseta myös maksuton Vuokralaisvahti

Vuokranantajan on tärkeä ymmärtää eri asuinalueiden vetovoimatekijöitä. Dwelletin Vuokralaisvahti on suosittu ilmainen työkalu, joka seuraa väsymättä asettamasi alueen vuokralaismarkkinaa, ja auttaa sinua kartoittamaan sen kysyntää. Vuokralaisvahdin asetat vain parilla klikkauksella.