Mediassa

Tältä sivulta löydät joitakin asiantuntijoidemme esiintymisiä eri medioissa.


MTV:n Uutisaamu 1/2021 Ekonomistimme Sakari Rokkanen oli Vuokraturvan toimitusjohtaja Timo Metsolan kanssa puhumassa muuttuvista vuokramarkkinoista.


A-Studio 11/2020 Yhteiskuntasuhdepäällikkömme Ville Valkonen oli A-Studion vieraana keskustelemassa asuntomarkkinoista ja totesi mm. että ”Asuntosijoittajat ovat osa ratkaisua, eivät osa ongelmaa.”


Ostan Asuntoja Podcast 9/2020 Sanna ”Huikea Vuokranantajat” Hughes oli Harri Hurun jututettavana. Sanna kertoi mm. omasta asuntosijoittajan urasta, Suomen Vuokranantajien strategiasta ja sen hyödyntämisestä omissa unelmissa ja päämäärissä yksityisenä vuokranantajana.


OP Media 9/2020 Vuokralla asumisen suosio kasvaa, mikä tekee asuntosijoittamisesta monelle houkuttelevan vaihtoehdon. OP Media on julkaissut videosarjan asumisesta, jonka viimeisessä osassa puhutaan nimenomaan sijoitusasunnon hankinnasta. Haastateltavana mukana oli myös toiminnanjohtajamme Sanna Hughes


SijoitusSummit 9/2019 Toiminnanjohtajamme Sanna Hughes antoi tiiviin ajankohtaiskatsauksen asuntosijoittajien syksyyn. Keskustelussa teemoina mm.

  • Mitä tarkoittaa ”Hyvä Vuokranantajuus”?
  • Mitkä ovat Suomen Vuokranantajien toiminnan tarkoitus ja tavoite?
  • Millä tavoin yksityisiä vuokranantajia voidaan auttaa kilpailemaan suurien vuokranantajien kanssa?
  • Mitkä ovat tärkeimmät palvelut jäsenistölle?
  • Miten vuokra-asuntosijoittamisessa voi menestyä?
  • Mitkä ovat ajankohtaisia asioita vuokra-asuntosijoittajan kannalta?