Suomen Vuokranantajat hakee lakimiestä

Suomen Vuokranantajat on yksityisten vuokranantajien ja asuntosijoittajien valtakunnallinen järjestö, joka tekee vuokraustoiminnasta palkitsevampaa, turvallisempaa ja helpompaa. Vuonna 2019 yhdistyksemme juhlii 20-vuotista taivaltaan. Jäseniä meillä on jo yli 19 000!

Oletko kiinnostunut asumiseen sekä asuntosijoittamiseen liittyvästä juridiikasta? Haluatko kehittyä sanavalmiiksi asiantuntijaksi? Hienoa, sillä etsimme nyt ammattitaitoiseen, iloiseen ja energiseen asiantuntijatiimiimme

Lakimiestä

Lakimiehenä tärkeimpänä tehtävänäsi on osana muuta tiimiä tarjota Suomen Vuokranantajien jäsenille Suomen parasta juridista asiantuntemusta asuntosijoittamiseen ja vuokranantamiseen liittyvissä asioissa. Palvelemme jäseniämme monikanavaisesti puhelimen, sähköpostin sekä chat-palvelun kautta ja olemme innokkaita kehittämään toimintaamme.

Neuvontatyön lisäksi pääset kouluttamaan jäsenistöämme sekä laatimaan erilaisia oppaita, asiakirjamalleja ja tiedotteita asuntosijoittamiseen ja vuokraukseen liittyvissä asioissa. Tehtävänäsi on myös laatia lausuntoja ja muita toimeksiantoja jäsenillemme sekä seurata alan oikeuskäytäntöä ja lainsäädäntöhankkeita. Työtehtävien sisältöön on mahdollista vaikuttaa jonkin verran myös oman mielenkiinnon ja kokemuksen perusteella.

Tehtävässä tarvitaan OTM-tutkinnon lisäksi rutkasti asiakaspalveluasennetta sekä kykyä pukea vaikeitakin juridisia asioita ymmärrettävään kirjalliseen ja suulliseen muotoon. Edellytämme myös hyviä esiintymistaitoja tai ainakin intoa kehittyä erilaisten luentojen sekä koulutusvideoiden tähtenä! Mahdollinen aikaisempi kokemus asumiseen liittyvästä juridiikasta, neuvontatyöstä ja kouluttamisesta on eduksi. Olemme valtakunnallinen järjestö, joten työ edellyttää jonkin verran matkustamista sekä myös tilaisuuksiin osallistumista iltaisin.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön, mahtavat työkaverit, kauniit toimitilat, kilpailukykyiset edut ja tehtävän, jossa ei varmasti tule tylsää. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa eittämättä yhdessä kaupungin kauneimmista rakennuksista, mutta etätöiden tekeminenkin on mahdollista. Toimistollamme työskentelee 10 ihanaa, iloista ja innovatiivista ammattilaista.

Lähetä CV:si, noin minuutin mittainen videoesittely itsestäsi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen tarik.ahsanullah@vuokranantajat.fi viimeistään ke 18.9.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Ilmoitathan hakemuksessasi myös toivotun työn aloitusajankohdan.

Lisätietoja tehtävästä antaa päälakimies Tarik Ahsanullah tarik.ahsanullah@vuokranantajat.fi puh. 045 114 3854 (ke 11.9 klo 16-17 ja ma 16.9. klo 15-16).

,

Comments are closed.