Uusi jäsenetu: Sopimuskone

Suomen Vuokranantajien jäsenet saavat käyttöönsä täysin uuden digitaalisen palvelun vuokrasuhteen asiakirjojen laatimiseen, allekirjoittamiseen ja arkistointiin sekä vuokralaisen luottotietojen tarkistamiseen.

Suomen Vuokranantajien jäsenet saavat uutena jäsenetuna käyttöönsä Sopimuskoneen teknologian, joka helpottaa sopimusten tekoa ja allekirjoitusta. Sopimuskone muotoilee vuokrasuhteen asiakirjat automaattisesti valintojesi mukaan ja tallentaa ne arkistoon.

Jäsenpalveluna tarjoamme sähköisen allekirjoituksen (SopimusSign Helppo) ja automaattisen asiakirja-arkiston sekä maksullisena lisäpalveluna vuokralaisten luottotietojen tarkistamisen ja sähköisen allekirjoituksen vahvalla tunnistautumisella (SopimusSign Vahva).

Sähköisellä allekirjoituksella voi allekirjoittaa Sopimuskoneella laaditut vuokrasuhteen asiakirjat joko älypuhelimen näyttöön annettavalla allekirjoituksella tai vahvalla tunnistautumisella pankkitunnuksin. Molemmat allekirjoitustavat ovat juridisesti päteviä.

Sopimuskoneella laaditut tai SopimusSignilla allekirjoitettavat asiakirjat arkistoituvat automaattisesti sopimustilille. Voit myös tarkastaa yksityishenkilöiden ja yritysten luottokelpoisuuden Sopimustiedon palvelussa asiakirjoja laadittaessa. Jäsenpalveluna tarjottavat sopimusmallit ovat Suomen Vuokranantajien juristien tarkistamia. Palveluun rekisteröidytään jäsenkoodilla.

Ota Sopimuskone käyttöön

, , ,

Comments are closed.