Uusia aluepäälliköitä Varsinais-Suomeen ja Pohjois-Karjalaan

Uusiksi aluepäälliköiksi Varsinais-Suomen alueelle on valittu Juha Asanti ja Susanna Koho. Pohjois-Karjalan alueelle uudeksi aluepäälliköksi on valittu Seppo Sirainen Kontiolahdelta. Hän saa vetääkseen aluetiimin, jonka jäsenet ovat Olli Hirvikangas, John Niemi ja Harri Sarkkinen.

Aluepäällikkö toimii luottamushenkilönä, joka järjestää tapahtumia, toimii yhteyshenkilönä ja kumppanina sidosryhmille sekä päättäjille. Aluepäälliköitä on jo yli kaksikymmentä joka puolella Suomea. Suomen Vuokranantajat toimii koko Suomen alueella ja edistää yksityisten vuokranantajien asemaa.

– Mielenkiintoista päästä tekemään yhteistyötä jäsenten, päättäjien ja muiden eri sidosryhmien kanssa. Yksityisillä vuokranantajilla on iso merkitys asuntomarkkinoille, koska he laittavat pääomia asuntoihin ja vauhdittavat näin asuntotuotantoa. Positiivinen rakennemuutos jyllää Varsinais-Suomessa ja asuntopolitiikka on sen tukemisessa tärkeässä roolissa, perustelee Varsinais-Suomen aluepäällikkö Susanna Koho.

– Pyrimme järjestämään jäsenille hyviä tilaisuuksia, joissa verkostoidutaan, opitaan lisää juridiikasta, verotuksesta ja kaikesta vuokraustoimintaan liittyvästi. Yritämme kaikki kehittyä vuokranantajina ja asuntosijoittajina. Yhdessä ja yhteistyöllä se onnistuu parhaiten, korostaa Varsinais-Suomen aluepäällikkö Juha Asanti.

-Turku ja Varsinais-Suomi ovat kohdanneet monia positiivisia uutisia muun muassa telakka- ja autoteollisuuden hyvien uutisten vuoksi. Turkulaisilta ja varsinaissuomalaisilta päättäjiltä on syytä odottaa rohkeutta panostaa liikenneinfran kehittämiseen, koska se luo edellytyksiä uusien asuntojen rakentamiseen, vaatii Suomen Vuokranantajien aluetoiminnan kehittämisestä vastaava Tuomas Viljamaa.

– Pitää katsoa pidemmälle tulevaisuuteen. Hyvistä kokemuksista pääkaupunkiseudulta ja Tampereen seudulta kannattaa ottaa opiksi, jotta asuntotuotanto ei muodostu pullonkaulaksi positiiviselle työllisyyskehitykselle ja alueen hyvinvoinnille, kannustaa Viljamaa.

Seppo Sirainen vetämään Pohjois-Karjalan aluetiimiä

Uudeksi aluepäälliköksi Pohjois-Karjalan alueelle on valittu Seppo Sirainen Kontiolahdelta. Hän seuraa toimessa edesmennyttä Pentti Juntusta. Seppo saa vetääkseen aluetiimin, jonka jäsenet ovat Olli Hirvikangas, John Niemi ja Harri Sarkkinen.

– Edistämme yksityisten vuokranantajien asiaa ja toimintaedellytyksiä Pohjois-Karjalan alueella. Pentiltä jäi suuret saappaat täytettäväksi, mutta yhteistyöllä pystymme jatkossakin olemaan yhteydessä päättäjiin ja auttamaan yksityisiä vuokranantajia verkostoitumaan. Aluetiimin jäsenillä on mainiosti erilaisia vahvuuksia, mistä on varmasti hyötyä jäsenillemme koulutustilaisuuksissamme Pohjois-Karjalan alueella, sanoo aluepäällikkönä aloittanut Sirainen.

– Savonlinnan kampuksen siirtyminen Joensuuhun vaikuttaa Joensuun seudun asuntomarkkinoihin merkittävästi. Asuntoja tarvitaan ja yksityiset vuokranantajat niitä tarjoavat. Pohjois-Karjala on Suomen Vuokranantajille tärkeä alue. Olemme koko Suomen järjestö, jonka jäsenet kasvavat entistä paremmiksi vuokranantajiksi, sanoo Suomen Vuokranantajien yhteiskuntasuhdepäällikkö Tuomas Viljamaa.

Lisätietoja:

Tuomas Viljamaa
Yhteiskuntasuhdepäällikkö
Suomen Vuokranantajat ry
Annankatu 24, 00100 Helsinki
+358 40 7235821
Twitter: @tuomasviljamaa

Comments are closed.