Muutoksia jäseneduissa

Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia jäsenetuja. Tavoitteenamme on tehdä vuokranantajien ja asuntosijoittajien toiminnasta kannattavampaa ja helpompaa. Haluamme tarjota etuja koko vuokrauksen elinkaareen.

Tältä sivulta näet merkittävimmät muutokset jäseneduissa vuodenvaihteessa 2017!


Uusi Vuokranantaja-lehti ilmestyy tammikuussa 2018

Suomen Vuokranantajat aloittaa uuden jäsenlehden julkaisemisen tammikuussa 2018. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Vuokranantaja-lehti tarjoaa 100% vuokranantajien ja asuntosijoittajien arkeen liittyvää asiaa.

Muutoksen jälkeen tammikuusta 2018 alkaen jäsenille postitetaan siis upouusi Vuokranantaja-lehti, ei enää Kiinteistölehteä. Kiinteistölehti on jäsenten käytettävissä digitaalisena versiona sekä painettuna lehtenä -50% jäsenetuhinnalla.

Tutustu Kiinteistölehden etuihin

Muutoksia neuvonta- ja luottotietotarkistuksen palveluissa

Luottotarkistuksia tehdään jatkossa vain sähköisesti

Vuokranantajien jäsenenä tarkistat vuokralaisehdokkaan luottotiedot edullisesti ja kätevästi! Vuoden 2018 alusta alkaen luottotietotarkistuksia voi tehdä vain sähköisesti. Puhelintarkistus poistuu käytöstä tietosuojasyistä.

Siirry online-luottotietotarkistukseen

Suomen Vuokranantajien neuvonta antaa myös talous- ja veroneuvontaa

Suomen Vuokranantajien neuvonta palvelee myös talous- ja veroneuvonnan asioissa. Vuoden 2018 alusta alkaen talous- ja veroneuvonnalle ei ole enää erillistä numeroa, vaan neuvomme jäseniä ensisijaisesti Suomen Vuokranantajien neuvontanumerosta käsin.

Katso neuvonnan yhteystiedot

 

Uusia jäsenetuja

Loppuvuodesta 2017 Suomen Vuokranantajien jäsenille on lanseerattu useita uusia jäsenetuja.

Danske Bankin chat auttaa asuntosijoittamisen kysymyksissä

Haluatko tietoa Danske Bankin vaihtoehdoista sijoitusasuntojen rahoittamiseen? Voit kysyä asiasta suoraan Danske Bankin rahoitusneuvojilta chatilla. Chat näkyy Suomen Vuokranantajien sivustolla https://vuokranantajat.fi/asuntosijoittaminen/

Chat on auki ma-pe klo 09-20 ja la klo 10-16. Chatin ollessa poissa käytöstä voit jättää yhteydenottopyynnön.
Chatia pilotoidaan helmikuuhun 2018 saakka.

Keittiömaailman edut

Vuokranantajien jäsenenä saat uuteen A la Carte- tai Petra-keittiöön 30 mm paksut vakiomalliston laminaattitasot veloituksetta sekä maksuttoman suunnittelu- ja mittauspalvelun. Etu on voimassa 30.4.2018 saakka Keittiömaailman valtuutetuissa Pro-myyntipisteissä.

Lue lisää

Nooa Säästöpankin nimetyt säästöpankkiirit palveluksessasi

Nooa Säästöpankki ja Suomen Vuokranantajat tekevät yhteistyötä tarjoten asuntosijoittajille asiantuntijatietoa ja -osaamista. Nooa Säästöpankin nimetyt säästöpankkiirit tuntevat asuntosijoittajien tilanteet ja keskustelevat mielellään rahoituksesta juuri siellä, missä sinulle parhaiten sopii pääkaupunkiseudun alueella. Suomen Vuokranantajat puolestaan tarjoavat säästöpankkiireille asiantuntemustaan asuntosijoittamisen erityiskysymyksissä.

Tutustu nimettyihin säästöpankkiireihin

Etua sähköstä – Priima-sopimus vuokranantajille ja vuokralaisille

Pohjois-Karjalan Sähkön Priima-sähkösopimus on Suomen sähkömarkkinoilla ainutlaatuinen tuote. Se tuo sinulle sähkön käyttäjänä palvelualustan, jolla voit hankkia sähköä pörssin tuntihinnalla tai tehdä halutessasi hintakiinnityksiä. Lisäksi voit valita sähköllesi haluamasi GO-alkuperäsertifioidun tuotantomuodon.

Tutustu etuun

SKH Isännöinnin etu poistuu käytöstä

SKH Isännöinnin etu isännöitsijätodistuksista poistuu käytöstä 31.12.2017.

 

Jäsenkoodi vaihtuu alkuvuodesta

Suomen Vuokranantajien etuihin oikeuttava jäsenkoodi vaihtuu vuosittain tammi-helmikuun taitteessa. Uusi jäsenkoodi tiedotetaan jäsenille sähköpostitse sekä jäsenmaksulaskun yhteydessä menevässä jäsenkirjeessä. Seuraa tiedotusta!

Katso kaikki jäsenedut

ps. 96% jäsenistämme suosittelisi jäsenyyttä kaverilleen. Oletko sinä yksi heistä? Jokaisesta uudesta jäsenestä lähetämme sinulle kiitokseksi leffaliput!

 

 

 

,

Comments are closed.