Uusi Vuokranantaja-lehti ilmestyy tammikuussa 2018

Suomen Vuokranantajat aloittaa uuden jäsenlehden julkaisemisen tammikuussa 2018. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Vuokranantaja-lehti tarjoaa 100% vuokranantajien ja asuntosijoittajien arkeen liittyvää asiaa. Lehti postitetaan kotiin kaikille jäsenille tammikuussa 2018.

Jos haluat Kiinteistölehden jatkossa postitse, muista tehdä tilaus

Muutoksen jälkeen Kiinteistölehti on jäsenten käytettävissä digitaalisena versiona sekä painettuna lehtenä -50% jäsenetuhinnalla.

Varmista, että painettu Kiinteistölehti kolahtaa postiluukkuusi myös vuonna 2018! Suomen Vuokranantajien 50 %:n jäsenetualennuksella saat Kiinteistölehden, taloyhtiöväen keskeisimmän tietopaketin kymmenen kertaa vuodessa edulliseen hintaan 46 euroa vuosikerralta (normaali hinta 92 euroa). Tilausta varten tarvitset vuokranantajien jäsenkoodin.

Pidä taloyhtiötietosi ajan tasalla ja tilaa painettu Kiinteistölehti myös jatkossa!

Tilaa Kiinteistölehti

 

, , , ,

Comments are closed.