Suomen Vuokranantajien uudet neuvontalakimiehet esittelyssä

Suomen Vuokranantajien neuvontalakimiehinä aloittavat 27.11.2017 Olga Lehtonen ja Tarik Ahsanullah.

Lehtonen opiskelee kolmatta vuotta oikeustieteitä Turun yliopistossa. Myös kaupallinen ala kiinnostaa Lehtosta, ja työn alla on juridiikan lisäksi liiketoimintaosaamisen opintokokonaisuus Turun kauppakorkeakoulussa. Hänellä on myös vankka asiakaspalvelukokemus.

Ahsanullah on viidennen vuoden oikeustieteen opiskelija Helsingin yliopistosta. Viimeiset kaksi vuotta Ahsanullah on toiminut tiiviisti koulutuspolitiikan ja opiskelijoiden edunvalvonnan parissa sekä paikallisesti että Suomen ylioppilaskuntien liitossa.

Lehtonen ja Ahsanullah neuvovat vuokranantajia vuokraamiseen liittyvissä juridisissa kysymyksissä osana Suomen Vuokranantajien lakitiimiä.

Katso neuvonnan yhteystiedot

Comments are closed.