Suomen Vuokranantajien päälakimieheksi Sanna Hughes

Suomen Vuokranantajien päälakimieheksi on valittu OTK Sanna Hughes. Hughes rekrytoitiin tehtävään lakimies Jonna Puolannon siirryttyä Kojamo Oyj:lle (ent. VVO).

Päälakimiehenä Hughes vetää Suomen Vuokranantajien lakitiimiä, osallistuu edunvalvontaan, jäsenpalveluiden ja toiminnan kehittämiseen ja koulutuksiin. Hughesilla on vankka edunvalvonta- ja esimieskokemus Viestintävirastosta, jossa hän toimi viimeksi esimiestehtävissä 10 asiantuntijan ryhmässä, päävastuualueena kilpailun edistäminen Suomen telemarkkinoilla. Vuokranantajien maailmaan Hughes on tutustunut toimiessaan itse asuntosijoittajana. Hughesillä on loistavat valmiudet tulla mukaan järjestön energiseen ja eteenpäin pyrkivään tiimiin. Hughes aloittaa tehtävässään 23.10.2017.

Uusia nimityksiä Suomen Vuokranantajissa

Suomen Vuokranantajien hallituksen kokouksessa 26.9. tehtiin päätös henkilöstön uusista vastuualueista. Vastuualueiden myötä tehtiin myös uusia nimityksiä: Tuomas Viljamaa nimitettiin yhteiskuntasuhdepäälliköksi, Kati Alatalo jäsenpalvelupäälliköksi ja Liina Länsiluoto viestintä- ja kehittämispäälliköksi.

, , ,

Comments are closed.