Etsimme päälakimiestä

Hei sinä kiinteistöjuridiikasta ja asuntosijoittamisesta kiinnostunut asiantunteva tyyppi, joka tykkää nauraa.

Haluaisitko tulla meille päälakimieheksi vetämään energistä lakitiimiä ja sukeltaa vuokramarkkinoiden maailmaan?

Sinua odottaa hauska ja ammattitaitoinen työyhteisö, sekä mielenkiintoinen paikka kasvavassa vuokranantajien edunvalvontajärjestössä. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen.

Päälakimiehen tärkeimpiin tehtäviin kuuluu tiiminvetovastuun ja juridiikan hallinnan lisäksi edunvalvonnassa toimiminen vaikuttamistyön asiantuntijamme aisaparina. Juridiikan osalta työskentelemme pääasiassa asuin- ja liikehuoneistovuokrauksen, asunto-osakeyhtiölain, asunto- ja kiinteistönkaupan, verotuksen sekä prosessioikeuden parissa. Vaikuttamistyössä osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun ja otamme kantaa laajemmin asuntopolitiikkaan ja asuntomarkkinoihin yksityisen vuokranantajan näkökulmasta.

Päälakimiehen työssä pääset myös yhdessä tiimin kanssa kirjoittamaan artikkeleita, suunnittelemaan ja tuottamaan jäsenille oppaita, koulutuksia ja neuvontaa. Päälakimiehen tehtävä on meillä uusi ja siksi pääset myös muokkaamaan siitä näköisesi reippaan ja iloisen kokonaisuuden.

Tehtävässä tarvitaan juridisen osaamisen lisäksi kiinnostusta vaikuttamistyöhön ja intoa kirjoittamiseen, mutta myös asiakaspalveluasennetta ja kykyä pukea vaikeitakin juridisia asioita ymmärrettävään kirjalliseen ja suulliseen muotoon. Esimies- tai tiimivetokokemus on plussaa. Paikkaa kannattaa kuitenkin hakea, vaikka ei olisikaan superkokenut – tärkeintä on innostus ja halu oppia. Kannustamme työyhteisössämme omatoimisuuteen ja olemme kovia kehittämään. Niinpä päälakimieheltä vaaditaan myös halua ideoida, kykyä suunnitella omaa työtään ja kantaa vastuu. Tarpeen vaatiessa perehdytämme sinut vuokrauksen ja asuntosijoittamisen erikoisosaamiseen, mutta olisi mahtavaa, jos se olisi sinulle tuttua jo entuudestaan.

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen, CV ja linkki alle minuutin pituiseen videoesittelyyn. Videon voi kuvata vaikka kännykkäkameralla, eikä sitä tarvitse editoida. Kerrothan meille itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman pian, viimeistään 18.8.2017. Hakemukset pyydämme lähettämään osoitteeseen: mia.koro-kanerva@vuokranantajat.fi

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Mia Koro-Kanerva: mia.koro-kanerva@vuokranantajat.fi, 050 303 1615

, , ,

Comments are closed.