Uusi vakuutus kattaa myös vuokralaisen aiheuttamat tahalliset vahingot

Ifin sijoitusasunnon vakuutukseen mahdollista ostaa nyt myös vakuutus vuokralaisen aiheuttamia tahallisia vahinkoja varten. Vakuutus on tarjolla vain Suomen Vuokranantajien jäsenille.

Suomen Vuokranantajien jäsenellä on mahdollisuus saada Ifiltä ainutlaatuinen vakuutusratkaisu sijoitusasunnolleen. Vakuutukseen sisältyy sijoitusasunnon vakuutus, lisämaksusta vuokratulon keskeytysturva sekä oikeusturvavakuutus. Lisäksi voit nyt laajentaa vakuutusta kattamaan vuokralaisen tahallisia vahinkoja huoneiston kiinteälle sisustukselle.

Sijoitusasunnon vakuutus kattaa asunnossa olevan vuokranantajan irtaimiston sekä asunto-osakeyhtiölain nojalla vuokranantajan vastuulla olevat huoneiston osat, kuten pinnat ja kiintokalusteet. Vuokratulon keskeytysturva korvaa vuokratulon menetystä tilanteissa, joissa asunnossa on tapahtunut vakuutusehtojen mukaan korvattava vahinko, jonka johdosta vuokralainen joutuu muuttamaan pois asunnosta (esim. vuotovahinko tai tulipalo). Vakuutuspakettiin sisältyy myös oikeusturvavakuutus sijoitusasuntoa koskevien riitojen varalla. On hyvä huomata, että ns. tavalliset vakuutukset eivät yleensä korvaa esimerkiksi vuokrasuhdetta koskevia riitoja.

Suomen Vuokranantajien jäsenenä saat kattavan vakuutusratkaisun Ifistä:

  • Varmistaa erinomaisen vakuutusturvan sijoitusasunnollesi
  • Korvaa vuokranantajan vastuulla olevat kiinteät kalusteet ja pinnoitteet vahinkotilanteissa
  • Lisäturvana vuokralaisen tahallaan ja äkillisesti aiheuttamat vahingot huoneiston kiinteälle sisustukselle*
  • Korvaa myös vuokranantajan omistaman irtaimiston asunnossa, kuten jääkaappi
  • Antaa oikeusturvaa vuokrasuhteisiin liittyvissä riidoissa
  • Lisäturvana Vuokratulon keskeytysturva vahinkotilanteissa*
  • Vakuutus ei sovellu lyhytaikaiseen vuokraukseen, kuten esimerkiksi Airbnb

Mikäli olet kiinnostunut vakuutuspaketista, voit jättää Suomen Vuokranantajien jäsensivujen kautta yhteydenottopyynnön If:lle ja sinuun otetaan yhteyttä pikapuoliin.

Jätä Ifille yhteydenottopyyntö jäsensivuilla *Vuokratulon keskeytysturva ja vuokralaisen tahalliset vahingot -lisäturvat myönnetään lisämaksusta Suomen Vuokranantajien​ jäsenille.​ Jos vuokraustoimintasi on ammattimaista (Y-tunnus), saat lisätietoa Ifin yritysasiakkaiden asiakaspalvelusta puh. 010 19 15 00 (ma-pe 8–17).

Kiinnostaako kuulla lisää vuokranantajan vakuutuksista?

Vuokranantajan vakuutusinfo -webinaarin 17.5.2017 materiaaleissa on myös lisätietoa uudesta vakuutusratkaisusta.

Katso webinaarin materiaalit ja tallenne jäsensivuilta
Comments are closed.